2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr
hero image


 

Γυναικείο Κούρεμα
D & X HAIR PLAY - Κομμωτήριο - Προσθετική Μαλλιών - Βαφή Μαλλιών - Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ - Κερατίνη - Θεραπείες Μαλλιών - Βόλος Μαγνησία

 

Στο D & X HAIR PLAY, αντιλαμβανόμαστε πως τα μαλλιά αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της θηλυκότητας και της ομορφιάς κάθε γυναίκας. Με μια παράδοση που ξεκινά από το 2004, αφοσιωνόμαστε στην εξέλιξη και αναβάθμιση των δεξιοτήτων μας, παρέχοντας υπηρεσίες κομμωτικής υψηλής ποιότητας.

Η συνεχής επιδίωξή μας για γνώση και ταλέντο μας οδηγεί σε συμμετοχή σε σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο, ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της κομμωτικής. Στο D & X HAIR PLAY, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να προσαρμόζουμε τις νέες τεχνικές και τις μοδάτες εμφανίσεις στο ατομικό στυλ κάθε πελάτισσας.

Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη θηλυκή και όμορφη πλευρά κάθε γυναίκας μέσω των μαλλιών της. Αγαπάμε τη δουλειά μας και αγαπάμε κάθε γυναίκα που μας εμπιστεύεται τα μαλλιά της. Στο D & X HAIR PLAY, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής τέχνης σε έναν χώρο που εκπέμπει άνεση και φωτεινότητα. Εδώ, κάθε γυναίκα βρίσκει την εξειδικευμένη φροντίδα που αναδεικνύει την ομορφιά της και αντικατοπτρίζει το προσωπικό της στυλ. Επιλέξτε το D & X HAIR PLAY για μια εμπειρία κομμωτικής που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα αναδείξει την εσωτερική σας ομορφιά.