2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr
hero image


 

D & X HAIR PLAY
Κομμωτήριο - Προσθετική Μαλλιών - Βαφή Μαλλιών - Νυφικό Χτένισμα - Κούρεμα - Κερατίνη - Θεραπείες Μαλλιών - Βόλος Μαγνησία

 

Καλωσορίσατε στο D & X HAIR PLAY, το κομμωτήριο που δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για την τέχνη της κομμωτικής. Βρισκόμαστε στην Αναλήψεως 132, Βόλος, και είμαστε εδώ για να αναδείξουμε την ομορφιά σας με τον πιο επαγγελματικό και δημιουργικό τρόπο.

Στο D & X HAIR PLAY, ο Δημήτρης Μαμούχας και η Χριστίνα Τογρους, ζευγάρι εντός και εκτός του επαγγέλματος, συνδυάζουν την αγάπη τους για τη ζωή με την αγάπη τους για την τέχνη της κομμωτικής. Ασχολούνται με το επάγγελμα από το 2004 και έχουν εξελιχθεί σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές των Tapes (Αυτοκόλλητα Τρεσάκια), συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες βαφές μαλλιών των Mounir, Schwarzkopf και Paul Mitchell.

Η συνεχής επιδίωξη γνώσης και καλλιέργειας του ταλέντου τους τους οδήγησε σε συμμετοχή σε σεμινάρια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις στο χώρο της κομμωτικής.

Στο D & X HAIR PLAY, είμαστε ειδικοί στο balayage, με εκπαίδευση από τον ίδιο τον Mounir και τους τεχνικούς του. Είμαστε γνωστοί ως το κομμωτήριο "της ξανθιάς", διότι εξειδικευόμαστε στη δημιουργία των πιο όμορφων και ζωντανών ξανθών μαλλιών.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την όμορφη και θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. Αγαπάμε τη δουλειά μας και αγαπάμε όλες τις γυναίκες που εμπιστεύονται τα μαλλιά τους σε εμάς. Στο D & X HAIR PLAY, προσφέρουμε υψηλής τέχνης υπηρεσίες σε έναν υπέροχο, άνετο και φωτεινό χώρο. Έχουμε άμεσα διαθέσιμα τα Tapes σε όλες τις αποχρώσεις, πάντα έτοιμα να δημιουργήσουν το τέλειο look για εσάς.

Απολαύστε την εμπειρία στο D & X HAIR PLAY, όπου η τέχνη συναντά την εξαιρετική εξυπηρέτηση!