2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr
hero image


 

Βαφή Μαλλιών
D & X HAIR PLAY - Κομμωτήριο - Προσθετική Μαλλιών - Νυφικό Χτένισμα - Κούρεμα - Κερατίνη - Θεραπείες Μαλλιών - Βόλος Μαγνησία

 

Στο D & X HAIR PLAY, η τέχνη της βαφής μαλλιών γίνεται εμπειρία, καθώς αφοσιωνόμαστε στο να αναδείξουμε την ομορφιά σας με τις κορυφαίες βαφές μαλλιών των Mounir, Schwarzkopf και Paul Mitchell. Από το 2004, αφοσιωνόμαστε στο επάγγελμα της κομμωτικής, συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τη συνεχή επιμόρφωση και την έρευνα για τις πιο προηγμένες τεχνικές.

Οι συνεχείς συμμετοχές μας σε σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο μας κρατούν πάντα ενημερωμένους για τις νέες τάσεις στον χώρο της κομμωτικής. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με κορυφαία ονόματα όπως ο Mounir, η Schwarzkopf και η Paul Mitchell, προσφέροντας στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα υλικών για τις υπηρεσίες βαφής τους.

Στο D & X HAIR PLAY, έχουμε εξειδικευτεί στο balayage, με εκπαίδευση από τον ίδιο τον Mounir και τους τεχνικούς του. Αναγνωριζόμαστε ως το κομμωτήριο "της ξανθιάς", διότι με την εμπειρία μας δημιουργούμε τα πιο όμορφα και ζωντανά ξανθά μαλλιά. Στοχεύουμε στο να αναδείξουμε την όμορφη και θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας, αγαπώντας τη δουλειά μας και εκτιμώντας κάθε γυναίκα που μας εμπιστεύεται τα μαλλιά της.

Στο D & X HAIR PLAY, σας προσφέρουμε υψηλής τέχνης υπηρεσίες σε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την άνεση και τη φωτεινότητα. Επιλέξτε μας για μια βαφή μαλλιών που θα αναδείξει το στυλ και την ομορφιά σας με απόλυτη επαγγελματική φροντίδα.