2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr
hero image


 

Προσθετική Μαλλιών
D & X HAIR PLAY - Κομμωτήριο - Βαφή Μαλλιών - Νυφικό Χτένισμα - Κούρεμα - Κερατίνη - Θεραπείες Μαλλιών - Βόλος Μαγνησία

 

Στο D & X HAIR PLAY, η τέχνη της κομμωτικής συναντά την υψηλή τέχνη των προσθετικών μαλλιών, καθώς αναλαμβάνουμε με επιτυχία την εφαρμογή Tapes (Αυτοκόλλητα Τρεσάκια), extensions και Micro rings. Με πάνω από δεκαετία εμπειρίας στον κόσμο της κομμωτικής, έχουμε εξελιχθεί σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές των Tapes, προσφέροντας στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες.

Η αφοσίωσή μας στη συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση για τις νέες τάσεις στον χώρο της κομμωτικής μας έχει οδηγήσει να συμμετέχουμε σε σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο προηγμένες τεχνικές και τεχνολογίες στον κόσμο της προσθετικής κομμωτικής.

Στον υπέροχο, άνετο και φωτεινό χώρο του D & X HAIR PLAY, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και προϊόντα. Τα Tapes είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλες τις αποχρώσεις, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές για το τέλειο look που επιθυμείτε.

Στο D & X HAIR PLAY, η επιδεξιότητα συναντά τη δημιουργικότητα, και το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία προσθετικών μαλλιών που υπερβαίνει τις προσδοκίες. Εμπιστευθείτε μας για να αναδείξουμε την ομορφιά σας και να δημιουργήσουμε το τέλειο στυλ που σας ταιριάζει.