2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr
hero image


 

Θεραπείες Μαλλιών με Κερατίνη 
D & X HAIR PLAY - Κομμωτήριο - Προσθετική Μαλλιών - Βαφή Μαλλιών - Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ
- Γυναικείο Κούρεμα - Θεραπείες Μαλλιών - Βόλος Μαγνησία

 

Στο D & X HAIR PLAY, αφοσιωνόμαστε στη φροντίδα των μαλλιών σας, και με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε τις υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών με κερατίνη. Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται φυσικά στη δομή των μαλλιών, και η εφαρμογή της είναι μια εξαιρετική λύση για την αποκατάσταση και την ενίσχυση της υγείας τους.

Οι ειδικοί μας στο D & X HAIR PLAY είναι εκπαιδευμένοι στις προηγμένες τεχνικές εφαρμογής της κερατίνης, και με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζουμε ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Η περιποίηση μαλλιών με κερατίνη προσφέρει πλήρη αναδόμηση, ενυδάτωση και λάμψη. Η κερατίνη ενισχύει τη δομή της τρίχας, βοηθώντας στην επισκευή των ζημιών που προκαλούνται από παράγοντες όπως η θερμική επεξεργασία, η έκθεση στον ήλιο, και η χρήση χημικών προϊόντων.

Στο D & X HAIR PLAY, διαθέτουμε εξειδικευμένα πακέτα περιποίησης μαλλιών με κερατίνη, σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξατομικευμένη φροντίδα σύμφωνα με τις ανάγκες των μαλλιών σας. Επιλέγοντας την υπηρεσία αυτή, αφήνετε τα μαλλιά σας στα χέρια των ειδικών μας για μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά και υγεία των μαλλιών σας.