2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr
hero image


 

Θεραπείες Μαλλιών
D & X HAIR PLAY - Κομμωτήριο - Προσθετική Μαλλιών - Βαφή Μαλλιών - Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ
- Γυναικείο Κούρεμα - Κερατίνη - Βόλος Μαγνησία

 

Στο D & X HAIR PLAY, αφιερώνουμε την εμπειρία μας και το πάθος μας για την κομμωτική στην υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας. Καθώς αναγνωρίζουμε τη σημασία ενός υγιούς και λαμπερού κεφαλιού μαλλιών, προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπείες που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας και της υφής των μαλλιών σας.

Οι ειδικοί μας στο D & X HAIR PLAY κατανοούν ότι τα μαλλιά υπόκεινται σε διάφορες πιέσεις καθημερινά, όπως η θερμική επεξεργασία, η έκθεση στον ήλιο, και η χρήση χημικών προϊόντων. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια ποικιλία από θεραπείες που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη.

Οι θεραπείες μαλλιών μας περιλαμβάνουν ενυδατικές, αναδομητικές και αντιγηραντικές φόρμουλες, σχεδιασμένες για να αποκαθιστούν την υγεία της τρίχας, να ενισχύσουν τη δομή του μαλλιού και να προσφέρουν λάμψη και απαλότητα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και προηγμένες τεχνικές εφαρμογής, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ορατά αποτελέσματα.

Στο D & X HAIR PLAY, η ευεξία των μαλλιών σας είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Επιλέγοντας μια από τις εξειδικευμένες μας θεραπείες, αφήνετε τα μαλλιά σας σε έμπειρα χέρια, προσφέροντας τους την απαραίτητη φροντίδα και ανανέωση που αξίζουν.