2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr
D & X HAIR PLAY

D & X HAIR PLAY

Καλωσορίσατε στο D & X HAIR PLAY, το κομμωτήριο που δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για την τέχνη της κομμωτικής. Βρισκόμαστε στην Αναλήψεως 132, Βόλος, και είμαστε εδώ για να αναδείξουμε την ομορφιά σας με τον πιο επαγγελματικό και δημιουργικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασχολούνται με το επάγγελμα από το 2004 και έχουν εξελιχθεί σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές των Tapes (Αυτοκόλλητα Τρεσάκια), συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες βαφές μαλλιών των Mounir, Schwarzkopf και Paul Mitchell.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η συνεχής επιδίωξη γνώσης και καλλιέργειας του ταλέντου τους τους οδήγησε σε συμμετοχή σε σεμινάρια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις στο χώρο της κομμωτικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσθετική Μαλλιών

Προσθετική Μαλλιών

Στο D & X HAIR PLAY, η τέχνη της κομμωτικής συναντά την υψηλή τέχνη των προσθετικών μαλλιών, καθώς αναλαμβάνουμε με επιτυχία την εφαρμογή Tapes (Αυτοκόλλητα Τρεσάκια), extensions και Micro rings.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βαφή Μαλλιών

Βαφή Μαλλιών

Στο D & X HAIR PLAY, η τέχνη της βαφής μαλλιών γίνεται εμπειρία, καθώς αφοσιωνόμαστε στο να αναδείξουμε την ομορφιά σας με τις κορυφαίες βαφές μαλλιών των Mounir, Schwarzkopf και Paul Mitchell.

Οι συνεχείς συμμετοχές μας σε σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο μας κρατούν πάντα ενημερωμένους για τις νέες τάσεις στον χώρο της κομμωτικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ

Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ

Στο D & X HAIR PLAY, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η ημέρα του γάμου για κάθε γυναίκα, και για αυτό, αφοσιωνόμαστε στη δημιουργία ενός αξέχαστου νυφικού χτενισμού και μακιγιάζ που θα αναδείξει την ομορφιά και την προσωπικότητά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυναικείο Κούρεμα

Γυναικείο Κούρεμα

Στο D & X HAIR PLAY, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να προσαρμόζουμε τις νέες τεχνικές και τις μοδάτες εμφανίσεις στο ατομικό στυλ κάθε πελάτισσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπείες Μαλλιών με Κερατίνη

Θεραπείες Μαλλιών με Κερατίνη

Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται φυσικά στη δομή των μαλλιών, και η εφαρμογή της είναι μια εξαιρετική λύση για την αποκατάσταση και την ενίσχυση της υγείας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπείες Μαλλιών

Θεραπείες Μαλλιών

Οι ειδικοί μας στο D & X HAIR PLAY κατανοούν ότι τα μαλλιά υπόκεινται σε διάφορες πιέσεις καθημερινά, όπως η θερμική επεξεργασία, η έκθεση στον ήλιο, και η χρήση χημικών προϊόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ