2421052194 Αναλήψεως 132, Βόλος xr1st1nak1@hotmail.gr


 

Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ
D & X HAIR PLAY - Κομμωτήριο - Προσθετική Μαλλιών - Βαφή Μαλλιών - Κούρεμα - Κερατίνη - Θεραπείες Μαλλιών - Βόλος Μαγνησία

 

Στο D & X HAIR PLAY, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η ημέρα του γάμου για κάθε γυναίκα, και για αυτό, αφοσιωνόμαστε στη δημιουργία ενός αξέχαστου νυφικού χτενισμού και μακιγιάζ που θα αναδείξει την ομορφιά και την προσωπικότητά της.

Οι έμπειροι κομμωτές μας, ο Δημήτρης Μαμούχας και η Χριστίνα Τόγρους, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ, θα σας προσφέρουν μια εμπειρία υπηρεσιών που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Με μια βαθιά αγάπη για την τέχνη της κομμωτικής και το μακιγιάζ, είμαστε διακριτικοί καλλιτέχνες που θα επικεντρωθούν σε κάθε λεπτομέρεια για να δημιουργήσουν το ιδανικό νυφικό look για εσάς.

Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία, επιλέγουμε προσεκτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για το μακιγιάζ και το χτένισμα, προσαρμοσμένα στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Είτε ονειρεύεστε ένα φυσικό και λαμπερό νυφικό μακιγιάζ είτε ένα περίπλοκο και κομψό χτένισμα, θα δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα αντανακλά τον μοναδικό χαρακτήρα σας.

Στο D & X HAIR PLAY, επιδιώκουμε να κάνουμε την ημέρα του γάμου σας αξέχαστη, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετική υπηρεσία, αλλά και ένα φιλόξενο περιβάλλον όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή της προετοιμασίας σας. Εμπιστευθείτε μας για να δημιουργήσουμε το νυφικό look των ονείρων σας, που θα μείνει αξέχαστο σε κάθε φωτογραφία και στη μνήμη όλων.